Borçsuz Kırıkkalespor'u Cebeci engelledi

Borçsuz Kırıkkalespor

Keskinspor Kulüp Başkanı Cihat Mencet, MKE Kırıkkalespor Başkanı Cebeci'nin basında yer alan açıklamalarına sert bir dille cevap verdi; Biz kulübümüzü karşılıksız bırakacaktık. Borçsuz Kırıkkalespor'u siz engellediniz” dedi.

 

CEBECİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Cebeci’nin, “Türk Metalspor, Kırıkkalespor oluşumunu engelleyenler Keskinspor’un arkasında giderek Keskinspor’u şampiyon yapanlar. Şimdi bu takıma sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bunlar kimse kendilerini çok iyi biliyorlar. Gelsinler uğraşsınlar. Kırıkkalespor’a sahip çıksınlar. Borçsuz bir takım ortaya çıkaracaktık engellediler ve mani oldular. Şimdi sahip çıksınlar bunlardan bunu bekliyoruz şimdi.Gazetelerde bu takımın aleyhine yazanları bekliyor nerelerdeler.Bunlarda kendilerini çok iyi biliyorlar. Herkes bu takıma sahip çıkması gerekir” açıklamalarına sert bir dille karşılık veren Mencet, Cebeci’ye, “Engelleyen sizdiniz” dedi.

 

BİZZAT KENDİSİYLE GÖRÜŞTÜM

İşte Mencet’in açıklamalarından öne çıkanlar; “Kırıkkale’nin borçsuz bir kulübe, bir profesyonel temsilciye sahip olması için elimizden geleni yaptık. Bunu gerek görüşmelerimizde gerekse de basın yoluyla duyurduk. Makam ve para istemiyoruz, tek isteğimiz borçsuz yeni bir kulüp dedik. Ancak makamını bırakmaya yanaşmayanlar şehrin hasretle beklediği yeni bir Kırıkkalespor’un önüne engel olmuşlardır. Bunu bizzat Sayın Cebeci’ye de ilettim.

 

KARŞILIK BEKLEMEDİK

Görüşmemizde yer alan isimlerin de yakından hatırlayacağı gibi, “Ben makamı bırakırım, yeni bir Kırıkkalespor için hiçbir şey talep etmiyorum” dedim. Kendisi  kulüp başkanlığını bırakmaya yanaşmadığını o günden göstermiştir.  Her şey bir kenara sezon başlangıcında, bizim sarf ettiğimiz çabaya tanık olmasına rağmen, Keskinspor’u görmezden gelerek, sözde oluşumların ve görüşmelerin dışında tutan ve aşağılayan Cebeci’nin bu açıklamalarını talihsizlik olarak nitelendiriyorum.

 

ÖNCE KENDİNİ AKLASIN

Adı yolsuzluklarla anılan, kulüp gelirlerini gayri resmi bir şekilde akrabalarına kiraladığı iddialarına bile tek bir cevap veremeyen Cebeci’nin sade görünüşünün altında yatanlar dün olduğu gibi bugün de açık bir şekilde gün yüzüne çıkmaktadır. Kırıkkalespor’u çok sevdiğini söyleyen ve kendisini kahraman gibi gösteren Cebeci’nin önce adında çıkan yolsuzluk iddialarına karşı kendini aklaması, sonra Keskinspor ve Keskinspor’u destekleyenleri suçlaması gerekmez mi?

 

ŞEREFİNİ İSPATLA

Kırıkkale spor kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi, sizleri bu halk unutmayacaktır. Sizler Kırıkkalespor ve Kırıkkale tarihinin kara lekesi olarak anılacaksınız. Türk Metal Gençlikspor’u da bu tartışmaların içine çekerek prim kazanmaya çalışan ve hakkında ki yolsuzluk iddialarının oluşturduğu gündemi unutturmaya çalışan Cebeci’yi şerefini ve namusunu ispatlamaya davet ediyorum. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ